info@kukolyvill.hu      kukoly.csaba      Bejelentkezés     Regisztráció     Elfelejtett jelszó
kukolyvill.hu
Önindító és Generátor Centrum
 
    Kosár: 0 tétel
 
 
A weboldalon 15:00 óráig leadott megrendelésére 5% kedvezményt kap!

A munkanapokon 16:00 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

 

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk rövid története

 

Tevékenységemet egyéni vállalkozásként indítottam el Nagyszálláson 1990-ben. A Nyíregyháza melletti településen egy garázs állt rendelkezésemre, ahol személy és tehergépjárművek autóvillamossági alkatrészeinek javításával, felújításával foglalkoztam.

1996-ban indítómotorok, generátorok javítására, felújítására, illetve alkatrészeinek értékesítésére szakosodtam.

A szakmai és szervezeti fejlődés hatására döntés született a vállalkozás fejlesztésére.

A Nagykállói Ipari Parkban 2010 -ben sor került egy telephely vásárlására, majd egy sikeres Széchenyi-terv pályázat keretében ugyanitt megépíthettük a jelenlegi 1250 m2-es műhely- és raktárépületet, az Önindító és Generátor Centrum –ot, ahol 2013 májusától folytatjuk tevékenységünket.

2015 -ben a KUKOLY VILL Kft. tulajdonába került a Kelle Familia Kft., amely eseménnyel a piaci jelenlétünket tovább fokoztuk.

A szakmai munka mellett kiemelt feladatként kezeljük az emberi erőforrások biztosítását, a szakember-utánpótlást. Ezért foglalkoztattunk már 1993.-tól szakmunkástanulókat, és számukra azóta is és a továbbiakban munkalehetőséget teremtünk. Ennek eredményeképpen többen a mai napig is alkalmazásunkban vannak.

A folyamatosan fejlődő vállalkozásunkban az alkalmazottak létszáma növekszik, jelenlegi létszámunk 47 fő.

Raktárkészletünket is folyamatosan bővítjük. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy az igényekhez igazodva a kiváló minőségű, prémium kategóriájú termékek is elérhetőek legyenek.

A szakszerű, magas minőségi színvonalú munkavégzés és a korszerű helyszíni ügyfélfogadás biztosítja megrendelőink elégedettségét, aminek hatására ügyeleink száma folyamatosan növekszik.


Kínálatunkban szerepelnek az alábbi beszállítók termékei: 

   

 

 

 Képek:

 

 Épület

 

Ügyféltér

 

Bontott alkatrészek

 

Összeszerelő műhely

 

Generátor összeszerelés

 

Alkatrészraktár

 

 


 
  2015-2024 kukolyvill.hu        memory: 4.00MB     runtime: 0.05sec Általános Szerződési Feltételek       Adatkezelési Tájékoztató       Garancia       Szállítás       Kapcsolat